Advertentie
Zonder gezicht

Zonder gezicht

2
Rank 219 Gelezen 3 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 104 Favoriet 0 Recensies 1
Thrillers & Spanning   Topics 0

Kate Marshall is een sterke vrouwelijke hoofdpersoon à la Erika Foster en Helen Grace

Zestien jaar geleden was Kate Marshall een veelbelovende jonge politiedetective bij de Londense politie. Tot ze de opdracht kreeg een seriemoordenaar op te sporen, en hij haar eerst vond. Kate’s carrière eindigde in een schandaal en ze bleef getraumatiseerd, verraden en publiekelijk vernederd achter.

Jaren later worstelt Kate nog steeds met de gevolgen als ze de kans krijgt haar verleden recht te zetten. Er lijkt een copycat-moordenaar actief die het afgrijselijke werk van zijn idool voortzet. Kate wordt opnieuw de verwrongen geest in getrokken van een moordenaar die ze maar al te goed kent. Ooit was ze het beoogde vijfde slachtoffer – en zijn opvolger lijkt vast van plan om het werk nu af te maken.

‘Een bloedspannende start van Bryndza’s nieuwe serie. De lezers zullen ernaar uitkijken om meer over de complexe Kate te kunnen lezen.’ Publishers Weekly

Genre
Thrillers & Spanning
Uitgeverij
Boekerij
Laatste editie
07 juli 2020
ISBN
9789402314175 , 9789022588819
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Lezersrecensies (1)

Subliem

door: John Kempener 1 like
Ik vind dat dit boek eigenlijk 6 sterren verdiend. Meeslepend, echt spannend en met allerlei verrassende ontwikkelingen. Een topper dus en wat mij betreft een must voor iedereen die van thrillers houdt.
ebook

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook