Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

De kleine keukenhulp

Ieder kind kan wel iets doen in de keuken. Van simpel husselen tot het (bijna) helemaal zelf bereiden van een gerecht en alles ertussen. De recepten in dit boek van het Voedingscentrum kun je samen met je kind maken. Voor je het weet heb je een sterkok in huis! Bijkomend voordeel: kinderen die nu leren koken, kunnen later makkelijker zelf een gezonde maaltijd op tafel zetten.
Naast heerlijke recepten vind je in dit kookboek miniquizvragen voor je kind, ervaringsverhalen, eetspelletjes en vele keukenweetjes voor jong en oud.
STAP-VOOR-STAP
Elk kind kan helpen met het maken van de recepten uit dit kookboek. We beschrijven de bereiding stap-voor-stap. Iedere stap heeft een kleur die aangeeft hoe makkelijk de stap is:
groen = makkie (ook voor de allerkleinsten)
oranje = mild (voor het kind dat heel wat kan)
blauw = pittig (voor het ervaren kind)
Toon details

Schrijf een recensie

Is De kleine keukenhulp het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Gesponsord

Deze thriller trekt je razendsnel mee in een complot met onbetrouwbare staatslieden met hun eigen agenda's, internationale conflicten en hoogoplopende bedreigingen voor de samenleving.

Reageren op De kleine keukenhulp

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.