bouillon! winter 2015 winter 2015

0

In je eentje eten in een van de duurste restaurants van Parijs, tekst Lot Piscaer
Met boter en suiker, tekst Anca Szilágyi, vertaling Didi Jansen,
Gétver wat lekker!, tekst Onno Kleyn
De Rode Draad, tekst Will Jansen en Jos Rietveld
Haute cuisine eten in de lucht, tekst Jean-Paul Drabbe
Heb je al ontbeten? Nog geen druppel, tekst Will Jansen
Eten in Zwiep, tekst Anneke Kooijmans
Aardappel stripheld, tekst Guido van Hengel, Marie Kohoutová en Boris Stanic
Van ingenieur naar kok, tekst Will Jansen
Samba en sushi, tekst Marloes Kemming
De grond van ons bestaan, tekst Jan-Hendrik Bakker
De Aga heeft een ziel, tekst Will Jansen
Vonk, Van Vliet en varkens, tekst Laura de Grave
Because you are our friend, tekst Dorien Dijkhuis
Zoete herinneringen aan port, tekst Esmee Langereis
Hele en halve waarheden over port, tekst Eelco van Wieringen
Amigos Coloridos, tekst Eelco Schaap
De nieuwe reis naar de sterren, tekst Mark Wagemakers
Truffelfestival in Alba, tekst Paola Westbeek
Van lutefisk, pinnekjøtt en raspeballer, tekst Caroline Ludwig
Slakken, het lekkerste slowfood, tekst Mohammed Benzakour
Beestachtig dineren, tekst Sylvia Blazer
De bouillonambassadeurs
Wijze lessen uit de Afghaans-Tadzjiekse keuken, tekst Michiel Bussink
Bouillon leest
Wie werkten mee
Colofon
Verschenen in
Genre
Eten & Koken
Aantal pagina’s
128
Laatste editie
15 december 2015
Uitgeverij
De Vrije Uitgevers
ISBN
9789077788509
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic