Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Het gevolg van een ontmoeting

Na twee keer huiselijk geweld aan den lijve te hebben ondervonden, dacht Claire toch echt dat dit haar niet meer zou overkomen. Niets is minder waar als ze noodgedwongen weer op het pad van haar ex komt. Ze moet haar twee kinderen bij hem ophalen die het weekend met hem hebben doorgebracht... Wat zo simpel leek liep toch weer uit op een drama waarbij de politie wordt betrokken. De dagen daarna worden een opeenstapeling van vervelende situaties, tot die ene dag, die zij nooit meer uit haar geheugen zal kunnen wissen. Want door een macabere vondst in het park zal haar leven nooit meer hetzelfde zijn. Door deze vondst komt ze erachter hoe het is om de politie tegen zich te hebben als verdachte, omdat alle bewijzen haar kant op lijken te wijzen.
Toon details

Schrijf een recensie

Is Het gevolg van een ontmoeting het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Gesponsord

Deze thriller trekt je razendsnel mee in een complot met onbetrouwbare staatslieden met hun eigen agenda's, internationale conflicten en hoogoplopende bedreigingen voor de samenleving.

Reageren op Het gevolg van een ontmoeting

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.