Agar - Agar

0

Het zuiverende en slankmakende wondermiddel uit Japan.

Japanners kennen en gebruiken agar-agar al eeuwenlang. Dit ingrediënt is een plantaardig vervangingsmiddel voor gelatine en staat bekend om zijn zuiverende en voedzame eigenschappen. Het caloriegehalte ervan is te verwaarlozen, waardoor het een ideaal product is voor mensen die op hun gewicht letten of simpelweg lekker en licht willen eten. In dit boek zijn klassieke gerechten op een originele manier aangepast door het gebruik van agar-agar. Zowel hartige als zoete gerechten worden lichter, omdat er veel minder boter, bloem, eieren en zelfs suiker kan worden gebruikt. Terrine van aubergine, wortelbavarois, tomaatburgers, karamelcrème, citroen-mangotaartjes… Ontdek met de recepten in dit boek de magie van agar-agar in de gezonde, biologische keuken!

Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
64
Laatste editie
15 oktober 2008
Uitgeverij
Zuidnederlandse Uitgeverij ZNU
ISBN
9789044720297

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic