Als de dagen lengen

1

Na de plotselinge dood van haar man heeft Julia het gevoel dat haar leven stuurloos is geworden. Ze vindt troost in de omgeving waar ze zo gelukkig was met Roy, maar tegelijkertijd beseft ze dat het niet altijd eenvoudig zal zijn om hun kindje alleen op te voeden.
Haar moeder dringt erop aan dat ze haar leven in Schotland opgeeft om bij haar in Nederland haar baby te krijgen. Hoewel Julia inziet dat het veel voordelen heeft, heeft ze haar bedenkingen. Als enig kind van een moeder die gewend was om alle beslissingen voor haar te nemen, kreeg ze weinig ruimte om zich te ontwikkelen en op eigen benen te staan. Bovendien liet haar moeder er nooit veel twijfel over bestaan dat ze Roy niet mocht en dat ze het helemaal niet eens was met hun huwelijk en leven in Schotland.
Julia voelt er weinig voor om haar zelfstandigheid op te geven, maar tegelijkertijd beseft ze dat ze weinig keuze heeft. Ze is echter nog niet zo lang terug in Nederland als ze een schokkend bericht krijgt dat haar ertoe dwingt om haar plannen drastisch te herzien.
Als de dagen lengen...is een nieuwe roman in de serie Ellessy Relax, een reeks van ontspannende hedendaagse familie- en liefdesromans, bestemd voor een breed vrouwelijk lezerspubliek van alle leeftijden.

Carla Vermaat (1952) werkte op een scholengemeenschap en organiseert nu schildervakanties in Cornwall. Ze woont in Zaandam, maar verblijft een groot deel van het jaar in Cornwall. Ze schreef vier misdaadromans en vele damesromans en veel van haar liefdesverhalen verschenen in diverse jubileumomnibussen van uitg. Westfriesland.

De pers over 'Als er geen vertrouwen is...':
"Redelijk spannende roman, die een goed balans weet te houden tussen liefdesroman en thriller. De aandacht van de lezer wordt vastgehouden.
(Daniela Koeleman voor Biblion)
De pers over 'Als het ijs gesmolten is...':
"Een wensvervullend verhaal met een vlotte en gemakkelijke schrijfstijl; consequent uitgewerkte karakters". (J.E. Meindertsma voor Biblion)

De pers over 'Als de druiven rijpen....':
Dit familieverhaal met het zonnige Toscane als achtergrond is vlot geschreven en leest gemakkelijk. De roman past goed in de serie Ellessy Relax, een 'reeks hedendaagse familie- en liefdesromans voor een groot vrouwelijk lezerspubliek'. (Biblion)
Verschenen in
Genre
Literatuur & Romans , Feelgood
Laatste editie
23 juni 2015
Uitgeverij
Uitgeverij Ellessy
ISBN
9789086602605 , 9789461013187 , 9789086603268

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 39,95 Bestel het ebook bij Libris voor 9,95
Bestel het boek bij Blz. vanaf 39,95 Bestel het ebook bij Blz. voor 9,95
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbiedersSchrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic