Als engelen de grond raken

1

Al jarenlang sleept Gerda Van Erkel jongeren mee in de boeiende en vaak ontroerende wereld van haar personages. Drie gevoelige verhalen over liefde en vertrouwen werden nu gebundeld tot een omnibus, voor extra veel leesplezier!
Ik kom je halen
Floor en Violet zijn tweelingzussen. Uiterlijk lijken ze sprekend op elkaar, vanbinnen verschillen ze dag en nacht. Tot deze zomer waren ze onafscheidelijk. Maar nu heeft Floor een boon voor Thijs en ze leert heimelijk paardrijden. Violet moet er thuis over zwijgen, maar ze heeft een akelig voorgevoel. En dan gebeurt er iets dat het leven van de zussen overhoop zal halen…
Engel in rood
Senne is zeventien en stapelverliefd op Noor. Zij zou hem ook wel zien zitten, als hij niet zo’n driftkikker was. Ze daagt hem uit: hij mag haar pas kussen als het hem lukt om drie maanden lang niet één keer door het lint te gaan. Senne gaat ervoor. Maar dan loopt het thuis toch weer fout. En ook de wereld lijkt wel vierkant te draaien. Wat doe je dan als je vuisten jeuken?
Mijn zoute zoen
In het Zeepreventorium in De Haan leveren Kobe en Nienke elk hun eigen taaie strijd. Kobe kampt met zijn enorme overgewicht, Nienke vecht tegen een vreselijke ziekte. Toch beleven ze samen een uniek liefdessprookje. Een droom komt uit, maar zal hij kunnen blijven duren?

Verschenen in
Genre
Kind & Jeugd
Aantal pagina’s
656
Laatste editie
08 juni 2009
Uitgeverij
Davidsfonds
ISBN
9789059083103
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic