Asha, kind van Atlantis

0

Asha voelt meteen een enorme kracht haar lichaam binnenstromen. Ze wordt uit haar lichaam getrokken en komt terecht in een immens wit Licht. Zij ervaart de sfeer waar zij vandaan is gekomen voor ze in Atlantis is geboren. Zij ervaart de kracht die Atlantis in stand houdt en hoe belangrijk deze wel niet is. Zij ervaart hoe Atlantis in het verleden tot stand is gekomen. Zij ervaart haar afkomst in Atlantis. Zij ziet wie ze is en waarvoor ze gekomen is. Deze kennis die zij gekregen heeft, is groot en verandert haar zijn. Ze is niet langer onwetend, maar wetend. Dit brengt een grote verantwoordelijkheid met zich mee. Die voelt zij. Het maakt haar volwassen en klaar voor de volgende stap: haar kennis in praktijk brengen.
In dit boek vertelt Ciska Reer het verhaal van Asha, de vrouw met heel bijzondere krachten, die mede verantwoordelijk was voor de ondergang van Atlantis. Het verhaal is haar doorgegeven door Tarana, haar persoonlijke gids.
Asha groeit op als een leergierig en liefdevol kind. Al gauw leert ze, haar krachten te ontwikkelen en in te zetten. Maar ze leert ook, wat er gebeurt als ze eigen aanzien en roem voorop gaat stellen. Ze krijgt met grote tegenstand te maken en raakt steeds verder van haar innerlijke weg af. Dat heeft grote en onafwendbare gevolgen.
Van Ciska Reer verschenen eerder de boeken De ziel in een vreemd land en De ziel in relatie. Ook deze beide boeken zijn haar doorgegeven door Tarana.
Verschenen in
Genre
Religie & Spiritualiteit
Aantal pagina’s
263
Laatste editie
23 december 2014
Uitgeverij
Uitgeverij Elikser B.V.
ISBN
9789089547231

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 18,95
Bestel het boek bij Blz. vanaf 18,95
bestellen
bestellen
bestellen
Boeken.combestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic