Bakken voor iedereen

0

Spots 1
Hét verzamelwerk van succesvolle patissier Christophe Declercq
Banketleraar Christophe Declercq bundelt zijn beste recepten in dit praktisch boek waarmee je zelf de lekkerste desserts maakt. Na 8 boeken over patisserie werd het tijd om Christophe's beste recepten te bundelen. Van een heerlijke chocolade- moelleux, over kletskoppen en slagroomsoezen, tot rabarbertaart en aardbei-ijs. Elk onderwerp komt aan bod: bladerdeeg, roomsoezen, Bretoens gebak, ijs, koekjes, cakes, chocoladedesserts... Christophe verzamelde al zijn beste klassiekers in Bakken voor iedereen. Met meer dan 130 recepten, waarvan 25 nieuwe, heb je alles bij de hand om de heerlijkste desserts op tafel te toveren.
Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
450
Laatste editie
20 oktober 2015
Uitgeverij
Lannoo Uitgeverij
ISBN
9789401429160


Door lezers

Heel Hebban Kookt en Bakt / HHKB adventskalender - dag 4
04 december 2018
  Meer artikelen

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic