Begraaf de liefde

5

Top25's 1
IK AARZELDE. KON IK DAT WEIGEREN? IK DACHT VAN WEL. MAAR ZOU DAT NIET EXTRA VERDACHT LIJKEN? WAAROM ZOU JE IEMAND NIET BINNENLATEN ALS JE NIETS TE VERBERGEN HAD? MAAR HAD IK WEL IETS TE VERBERGEN? IN FEITE WAS ER NIETS ABNORMAALS GEBEURD. ER WAS IEMAND GESTORVEN, DAT GEBEURDE WEL VAKER OP DEZE WERELD.

Jonas Boets boekte al succes met zijn spannende detectivereeks Sam Smith. Met Begraaf de liefde waagt hij zich aan een wat ouder publiek en aan een heel ander genre. Dit boek is een surrealistische thriller van niveau. Het uitgangspunt is te absurd om waar te zijn: wat gebeurt er als je vader je dode moeder in de tuin begraaft en vervolgens doet alsof er niets aan de hand is? Het antwoord is een beklijvend boek dat je vanaf de eerste zin meeneemt in de besloten wereld van Jasper. Begraaf de liefde is een verhaal over verslaving en manipulatie: spannend, meeslepend en meesterlijk verteld.
Verschenen in
Genre
Young Adult
Laatste editie
24 oktober 2011
Uitgeverij
Manteau Jeugd
ISBN
9789460412288
Advertentie

Lezersrecensies (1)

Vlot leesbaar

1 like
De titel "Begraaf de liefde" is makkelijk te verklaren, Jasper en zijn vader begraven hun overleden moeder (drankmisbruik) in hun achtertuin. Jasper zijn vader is bijna altijd stoned en alles komt op Jasper zijn schouders terecht. Jasper beschermt zijn vader voor de politie. Daarnaast het verhaal...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic