Belgian Family Brewers

,

0

Bier brouwen is een bijzonder ambacht, waarbij de kennis en de ervaring van de brouwer vaak al eeuwenlang van generatie op generatie wordt doorgegeven. Dit boek schetst het boeiende verhaal van dertien Belgische familiale brouwerijen en hun traditionele bieren: Bavik, Bosteels, Brasserie de Silly, De Halve Maan, De Koninck, Dubuisson, Dupont, Het Anker, Roman, Sint Bernard, Van Eecke, Van Honsebrouck, Verhaeghe.
Deze brouwerijen hebben zich verenigd en noemen zich de Belgian Family Brewers. Met dit label bieden ze de consument kwaliteitsgaranties: het gaat om bieren die effectief in ons land gebrouwen worden, door een onafhankelijke familie die bovendien sinds 50 jaar brouwt. De bieren onder dit label zijn uniek: ze hebben geen kopies onder een andere naam of etiket.
Ontdek de rijke geschiedenis en de sfeer van de Belgian Family Brewers. Proef van hun bieren met een rijk palet aan smaken, geuren en kleuren. Geniet van de originele bierrecepten van kok Stefaan Couttenye (‘t Hommelhof Watou). Een smakelijk overzicht van authentieke bieren van bij ons, samengesteld door Jef Van den Steen, dé bierexpert in Vlaanderen en Nederland.

Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
184
Laatste editie
30 november 2009
Uitgeverij
Davidsfonds
ISBN
9789058266439
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic