Bereiken wat je wilt

0

Je ontvangt een link waarmee je een MP3 bestand kunt downloaden.

- Herziene herdruk van een al jaren zeer succesvol boek
- Zeer laagdrempelig en vlot geschreven
- Van de bestseller-auteur Bert van Dijk

Bereiken wat je wilt ... Dat klinkt niet als een alledaagse bezigheid. Toch is iedereen er elke dag opnieuw mee bezig. Hoe zorg ik dat mijn plan doorgevoerd wordt? Hoe krijg ik mijn kinderen aan de studie? Hoe haal ik die deadline? Hoe vermijd ik een dreigend conflict met mijn buren of mijn baas?

In het luisterboek Bereiken wat je wilt vind je een originele aanpak om dit soort kwesties het hoofd te bieden. Met een simpel vierstappenplan leer je in allerlei situaties alledaagse doelen te bereiken.

Bert van Dijk introduceert daarvoor negen subpersonen, onder andere de arrogante, de good guy en de schat, die je per situatie kunt inzetten. Zo kun je gewoon aan tafel of aan je bureau je persoonlijke strategie bedenken en bewust kiezen voor het meest effectieve gedrag. Want als je situaties beheerst, bereik je wat jij wilt terwijl je de ander in zijn waarde laat. Dit luisterboek leert hoe je dat kunt doen.

Verschenen in
Genre
Gezondheid & Psychologie
Laatste editie
11 mei 2011
Uitgeverij
Uitgeverij Thema
ISBN
9789058714985
Bestel dit luisterboek voor  €14,50 bij

bestellen

Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic