Bij Audrey thuis

2

Bij Audrey thuis biedt een unieke kijk in het leven van een van 's werelds meest iconische filmsterren. Luca Dotti, de zoon van Audrey Hepburn, verzamelde in dit prachtige, persoonlijke kookboek herinneringen, brieven, tekeningen en heel veel foto's. Waaronder meer dan 250 nooit eerder gepubliceerde privéfoto's. En natuurlijk bevat Bij Audrey thuis haar favoriete recepten: chocoladecake met slagroom, de gerechten uit eigen moestuin, het lievelingsgerecht van modeontwerper Givenchy, en de pasta met ketchup die favoriet was bij haar kinderen. Een uniek kook- en kijkboek en een musthave voor Hepburn-fans.
Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
256
Laatste editie
19 april 2016
Uitgeverij
Kosmos Uitgevers
ISBN
9789021562452
Bestel dit boek vanaf  €22,50 bij

bestellen
bestellen
Boeken.combestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Advertentie

Lezersrecensies (1)

Het boek dat Audrey Hepburn menselijk maakt

door: Evie Peters 2 likes
Ik ben een ongelofelijke fan van Audrey Hepburn, maar ik zal dit boek zo objectief mogelijk proberen te recenseren. Dit is het eerste boek van Luca Dotti dat ik lees over zijn moeder, van zijn tien jaar oudere broer Sean heb ik al meerdere boeken gelezen en ik kan nu echt het verschil zien. Luca...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic