Bitterballen - 244 pagina's - Alles over de Snack der Snacks - De Bitterbal - Recepten, 200+ foto's, geschiedenis, voetbal- en bitterballenlied, etc.

0

244 pagina's ~ Meer dan 200 foto’s ~ ~ ~ ~ "Ludiek, informatief, fantasievol, kolderiek, creatief; een prachtig dik boekwerk!" ~ ~ ~ ~ Meer dan een halve kilo boek met álles over bitterballen ~ Recepten ~ Ingrediënten ~ Geschiedenis ~ Voetbal! Bier! Bitterballen! ~ Kort verhaal ~ Proeven ~ Drinken ~ Interview Bitterbal ~ Zakelijk ~ Merken ~ Buitenland ~ ~ ~ ~
De wondere wereld van de Snack der Snacks.
~ ~ ~ ~
In De Bitterbal gidsen wij u over de vele wegen die leiden naar de heilige graal. In een ragoût van fictie en non-fictie, amusement, exquise recepten, geschiedkunde en big business, is dit boek een belevenis, de kroniek van de bitterbal. ~ ~ ~ ~
Beleef het recept van de authentieke rundvleesdraadjesbitterbal, de kalfsvleesbitterbal en de vegetarische bitterbal, zodat u deze heerlijkheden zelf kunt maken. De bitterbal is een fenomeen, Hollands culinair erfgoed.
Daarom dit boek, met meer dan 200 foto’s; De Bitterbal. Veel leesplezier, maakplezier en proefplezier! ~ ~ ~ ~ “Michael Boerop, bitterballen.net, is verslingerd aan en stapelverliefd op de bitterbal. Hij trekt de lezer met zijn luchtige teksten en vele foto’s de wereld van de Snack der Snacks in.”
Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
244
Laatste editie
09 juni 2015
Uitgeverij
Brave New Books
ISBN
9789402134612

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic