Bleke Demonen

7

Lijsten 1

Nadat Akam en zijn vrienden de Kwade Godin hebben verslagen, verwachten ze dat de rust wederkeert op hun wereld. Niets blijkt minder waar te zijn. Het kwade waart nog altijd rond, dit keer in de gedaante van bleke vreemdelingen die het vermogen hebben om de geest van anderen te beïnvloeden. 

Er is altijd hoop. Er is altijd ruimte om tegen welk onrecht dan ook te vechten. Dit verhaal toont hoe dun de scheidslijn is tussen goed en kwaad. Tevens laat het zien dat een volk niet geheel slecht kan zijn. Bedrog, machtswellust of de honger naar bezittingen overwinnen nooit voor eeuwig, onder welke deken van geloof of achtergrond je ze ook verbergt.

Verschenen in
Serie
De Kronieken van Ginder
Genre
Fantasy
Laatste editie
11 december 2017
Uitgeverij
Godijn Publishing
ISBN
9789492115430

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 17,95
Bestel het boek bij Blz. vanaf 17,95
bestellen
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Advertentie

Hebban recensie

    Marvin O. Hebban Recensent

Onvolwassen fantasy

door Marvin O. op 23-12-2017

Sonn Franken (1962) waagde zich een paar jaar geleden aan het eerste deel van een trilogie met als titel De kronieken van ginder. Dat eerste deel, De oversteek, beschreef hoe Kees, een liefhebber van fantasy, toevallig in de wereld van een boek terechtkomt en daar Akam ontmoet en hem helpt in diens strijd tegen de Draconiërs en de Noord-Piraten. Nu is daar deel 2, Bleke demonen, waarin Kees niet...


Lezersrecensies (1)

Spannend vervolg

door: Natasja (Tazzy) J. 1 like
Sonn Franken - Bleke demonen In dit verhaal neemt Akam je weer mee op een avontuur. De wereld is niet meer veilig…… Bleke demonen, willen de wereld veroveren. Zij hebben een gevaarlijke kracht: via hun gedachten, kunnen ze mensen laten doen wat ze willen. Akam wil uitvinden wie deze demonen...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic