Blind zicht

4

In een congrescentrum op de Veluwe vergadert de ondernemingsraad van de gemeente Helzijl. De volgende ochtend wordt bekend dat voorzitter Angela Marskramer, die uit de vergadering was weggeroepen voor een spoedgeval, is verdronken bij de Kop van Helle.

Zelfdoding, concludeert de politie na enkele aanwijzingen in die richting. Opzet, denkt ex-marinier Ray Sola, verantwoordelijk voor Integrale Veiligheid binnen de gemeente. Ook Angela's man, een vroegere collega van Ray, vertrouwt het niet. Hij geeft Ray een bijna onleesbaar memootje met een aanwijzing en een tas met papieren. Angela bleek inderdaad geheimen te hebben, die ze deelde met meerdere mensen uit de ondernemingsraad.

Verschenen in
Genre
Thrillers & Spanning
Laatste editie
18 april 2009
Uitgeverij
De Geus Spanning
ISBN
9789044513875
Advertentie

Hebban recensie

    Anne Terwisscha Hebban Recensent

Gemengde gevoelens

door Anne Terwisscha op 01-05-2009

Jac Toes is geen veelschrijver die elk jaar een vuistdikke thriller produceert, maar wat hij schrijft heeft kwaliteit en wordt alom geroemd. De laatste jaren is Toes op dreef. In 2006 verscheen van zijn hand De twaalfde man en in 2007 Kunst zonder genade (genomineerd voor de Gouden Strop 2008). Zijn nieuwste thriller is Blind zicht, 184 pagina’s dik/dun.
In Blind Zicht is het woord aan Ray Sol,...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic