Bloed van Aldych

2

Ferr'han groeit op binnen de traditie van de Aldych. Nu hij vijftien is en hij zijn Klear'ach heeft ontvangen, beginnen zijn krachten zich goed te ontwikkelen. Niet alleen zijn Aldych-kracht, maar ook die andere. Die duistere magie die in hem huist.
Steeds vaker droomwandelt hij naar een andere wereld, die vol zit met die magie. De wereld waar Argadwyn vandaan komt.
Dat is althans wat hij denkt. Argadwyn zelf praat er nooit over. Ze praat zelfs helemaal niet. Ze sluit zich op in zichzelf, in haar verleden.
Totdat hij in Fyrrlannor een ontdekking doet. Een ontdekking, een waarheid, die Argadwyns leven en het bestaan van Aldych volledig op zijn kop zet.
Moet hij zijn magie onderdrukken, het bestaan van Fyrrlannor ontkennen? Of moet hij het in zijn eentje opnemen tegen de Aldych?
Verschenen in
Genre
Sciencefiction & Fantasy
Laatste editie
16 september 2015
Uitgeverij
Zilverspoor
ISBN
9789463080132

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 17,95
Bestel het boek bij Blz. vanaf 17,95
bestellen
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Advertentie

Lezersrecensies (2)

Fyrrlannor

door: Johanna Lime 1 like
Dit is het tweede deel van Bloed van Aldych. De hoofdpersoon is Ferr'han, de zoon van Argadwyn. Hij is vijftien en ontvangt zijn Klearách. Zijn krachten beginnen zich nu goed te ontwikkelen. Niet alleen zijn Aldych kracht maar ook die andere kracht, zijn Wyddych kracht. Hij droomwandelt steeds...

Een sterk tweede deel van Het bloed van Aldych

door: Princess Marcella 1 like
Ferr'han, de zoon van Argadwyn, ontdekt dat hij twee krachten in zich heeft. Zijn vertrouwde Aldych kracht, maar ook zijn Wyddich kracht dat dicht ligt bij magie. Als hij zijn Wyddich kracht wilt ontwikkelen in de wereld van de magie, Fyrrlannor komt hij in conflict met de oudere generaties van de...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic