Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Bouillon! winter 2018

De cover
Naast meesterkok-sterrenkok-kookboekenschrijver-tvkok-lady-chef-of-the-year is Angélique Schmeinck gewoon ook een lieve vriendin èn een markant fotograaf. Haar werk
heeft als onderwerp uiteraard eten. Onze coverfoto komt uit de collectie Culinary Modernism die ze in 2016 maakte. Makreel en rode biet zijn
boezem smaakvrienden, vandaar de
naam Sea of Love.

INHOUD:

Berichten
Lekker eten zonder fratsen – Will Jansen
Bestaat er een melkvocabulaire? – Susette Brabander
Kikkererwten – Kristien Spooren
La H haalt uit – Kees Sterrenburg
Toetjeswijnen - Nicolaas Klei
De lekkerste Pistache komt uit Bronte - Carlina De Lorenzo
Het Heilige varken - Jurriaan Geldermans
Kreeftenkoninkrijk Guernsey – Will Jansen
Tequila, sexo y marihuana – Jurriaan van Eerten
De Zelftemmer – Kees Sterrenburg
De natuur is een levende spiritualiteit – Eelco Schaap
Aan de knoppen van je eigen gezondheid - Will Jansen
Heimwee naar de volkskeuken – Will Jansen
Geef mij nog wat wijn, het leven is niets – Ingrid Oyevaar
Curry op zijn Vietnamees - Tieme Hermans
Het Perceel – Will Jansen
Ziryab en het moderne menu - Jacques Meerman
Broccoli is niet spannend – Norbert Mergen

Bouillon Leest
De Bouillonambassadeurs
Wie werkten er mee
Toon details

Schrijf een recensie

Is Bouillon! winter 2018 het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Gesponsord

Deze thriller trekt je razendsnel mee in een complot met onbetrouwbare staatslieden met hun eigen agenda's, internationale conflicten en hoogoplopende bedreigingen voor de samenleving.

Reageren op Bouillon! winter 2018

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.