Bouillon! winter 2018

Bouillon! winter 2018

0
Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Culinair   Topics 0
De cover
Naast meesterkok-sterrenkok-kookboekenschrijver-tvkok-lady-chef-of-the-year is Angélique Schmeinck gewoon ook een lieve vriendin èn een markant fotograaf. Haar werk
heeft als onderwerp uiteraard eten. Onze coverfoto komt uit de collectie Culinary Modernism die ze in 2016 maakte. Makreel en rode biet zijn
boezem smaakvrienden, vandaar de
naam Sea of Love.

INHOUD:

Berichten
Lekker eten zonder fratsen – Will Jansen
Bestaat er een melkvocabulaire? – Susette Brabander
Kikkererwten – Kristien Spooren
La H haalt uit – Kees Sterrenburg
Toetjeswijnen - Nicolaas Klei
De lekkerste Pistache komt uit Bronte - Carlina De Lorenzo
Het Heilige varken - Jurriaan Geldermans
Kreeftenkoninkrijk Guernsey – Will Jansen
Tequila, sexo y marihuana – Jurriaan van Eerten
De Zelftemmer – Kees Sterrenburg
De natuur is een levende spiritualiteit – Eelco Schaap
Aan de knoppen van je eigen gezondheid - Will Jansen
Heimwee naar de volkskeuken – Will Jansen
Geef mij nog wat wijn, het leven is niets – Ingrid Oyevaar
Curry op zijn Vietnamees - Tieme Hermans
Het Perceel – Will Jansen
Ziryab en het moderne menu - Jacques Meerman
Broccoli is niet spannend – Norbert Mergen

Bouillon Leest
De Bouillonambassadeurs
Wie werkten er mee
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
128
Laatste editie
17 december 2018
ISBN
9789077788653
+
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie E-book prijsvergelijker
Advertentie