BRASSERIEKEUKEN

0

De brasseriekeuken - Dock's Caf een verhaal van mensen en gerechten vertelt het boeiende relaas van enn van de meest toonaangevende brasserie in Belgi De lezer maakt kennis met de ontstaansgeschiedenis van het restaurant, met de bijzondere architectuur en met de geheimen achter het success: een duidelijke visie, de voortdurende zoektocht naar de beste producten en leveranciers en de vriendschap tussen de medewerkers en de klanten van Dock's Caf Een inspirerend boek over een restaurant waar de klanten de sterren zijn...
Tom Fluit is sinds meer dan 14 jaar de chef van Dock's Caf In dit boek serveert hij een keur van gerechten die typisch zijn voor de brasseriekeuken naar parijs' model. Gerechten met een verhaal, gemaakt met de beste basisproducten en toegankelijk voor een breed publiek.
Verschenen in
Genre
Eten & Koken
Laatste editie
31 december 2006
Uitgeverij
Linkeroevers Uitgevers NV
ISBN
9789057202674
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic