Brood & Co

,

0

Meer dan veertig succesrecepten om heerlijke broden en koeken te bakken

Met klassieke broodrecepten (witbrood, volkorenbrood) èn originele combinaties (pompoenpitbrood, anijs-rozijnenbrood, honingbrood met noten)

Dit boek legt heel praktisch uit welke factoren er beslissend zijn voor het uiteindelijke bakresultaat

Zowel amateurs als vaklieden kunnen met dit boek hun hart ophalen

Knapperig ovenvers, heerlijk geurend en om in te bijten: wie kan weerstaan aan de verleiding van versgebakken brood? In dit boek geeft auteur Frank Deldaele meer dan vijftig van zijn succesvolle recepten prijs. Naast klassiekers als stokbrood, croissants en bruin- of witbrood vind je in dit werk ook unieke, originele bereidingen zoals een anijs-rozijnenbrood, mediterrane broodjes, hazelnootkoeken en ciabatta met olijven en zongedroogde tomaten... om maar enkele voorbeelden te noemen.

Als inleiding legt de meesterbakker haarfijn uit welke elementen een belangrijke rol spelen bij het kneden en bakken van brood en koeken, zodat je bakkunsten gegarandeerd een prachtig en vooral smakelijk resultaat opleveren. Duidelijke foto’s en heldere recepturen maken van dit boek een leerrijk instrument voor de hobbykok en ‘gesneden brood’ voor de vakman.
Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
112
Laatste editie
07 juni 2005
Uitgeverij
Lannoo Uitgeverij
ISBN
9789020959178
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic