"Maitiid, simmer, hjerst, winter, it makket my net út, bûten itensiede kin altyd! It is ûntspannend en hearlik wannear't jo lekker bûten sûn iten siede kinne. Ik sjoch myn BBQ dan ek as in ferlingstik fan myn keuken'". - Reitse Spanninga
"Voorjaar, zomer, herfst en winter, het maakt niet uit wanneer. Het is ontspannend, onthaastend en héérlijk als je lekker gezond buiten staat te koken. Ik zie mijn BBQ vooral als verlengstuk van mijn keuken". - Reitse Spanninga
65 resepten mei fisk, ferskate soarten fleis en fegetarysk. Yndield yn tapas, foar-, haad- en neigerjochten, bygerjochten, basisresepten, gerjochten fan de smoker en resepten foar moarnsiten.
Mei ynformaasje oer bbq"s: gas, briketten of elektrysk en ferskate bbq-techniken.
65 recepten met vis, verschillende soorten vlees, en vegetarisch. Ingedeeld in tapas, voor-, hoofd- en nagerechten, bijgerechten, basisrecepten, gerechten van de smoker en ontbijtrecepten.
Informatie over verschillende soorten bbq's en verschillende bbq-technieken.
Resepten binne yn it Nederlânsk, 152 siden, ynbûn
Nederlands, 152 pagina's gebonden