Carnet de cuisine 2: Eenvoudige vleesrecepten van eigen bodem

,

0

Toegankelijke recepten uit het kookschrift van meesterkok Geert Van Hecke. Meer dan 60 eenvoudige en tegelijk verfijnde vleesgerechten die elke cordon bleu doen watertanden. Sublieme fotografie en heldere recepten die in de foto's zijn ingewerkt, verzekeren een geslaagd en oogstrelend resultaat. Met een minimum aan inspanningen bereik je een hoogstaand culinair niveau. Een volwaardige opvolger voor het succesvolle boek Carnet de cuisine - Eenvoudige recepten uit de Noordzee.
Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
173
Laatste editie
08 oktober 2004
Uitgeverij
Lannoo Uitgeverij
ISBN
9789020956757
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic