Meer dan 4,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Controle!
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 18 4 21 3 6 2 5 1 1

Controle!

51

Gelezen 55 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 44 Favoriet 3 Recensies 22
Lijsten 1   Topics 0

Als Marjolein er, na een noodlottig ongeval van haar man, alleen voor komt te staan, verliest ze meer en meer de controle over haar leven. Spanningen om haar gezondheid, vervelende incidenten op het werk, intriges bij het koor en een bemoeizuchtige moeder... De zorgen stapelen zich op. Ze kan zelfs haar kinderen niet meer de veilige omgeving bieden, die ze zo belangrijk vindt.
Marjolein zoekt wanhopig naar een oplossing. Om de controle terug te krijgen is ze bereid veel te doen. Heel veel. Maar gaat ze in haar zoektocht naar een nieuwe partner niet net een stapje te ver?

+


Aantal pagina’s
300
Uitgeverij
Droomvallei
Eerste editie
18 november 2016
Laatste editie
18 november 2016
ISBN
9789491886584 , 9789491886652


Boekinformatie wijzigen


Recensies (22)

Keuze van de redactie
Marloes Auteur

Duidelijk verloren controle!

door: Marloes 7 reacties

'Je hebt altijd een keuze. Ook als je geen keuze hebt.' Deze boodschap staat centraal in Controle!. Esther van der Ham beschrijft het leven van Marjolein en laat zien hoe zij de controle steeds meer dreigt te verliezen. Echter, zij heeft een keuze. Elke keer opnieuw.

Vrijwel direct wordt de lezer...

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Controle!

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken