Advertentie

Crash

98
Gelezen 112 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 26 Favoriet 3 Recensies 6
Literatuur & Romans Spots 1   Topics 0
Daphne en Maarten zijn nog maar net getrouwd als Maarten door een ongeluk om het leven komt. Voor Daphne breekt een zware tijd aan. Niet alleen is het verdriet om Maarten erg groot, ze wordt ook gedwongen te verhuizen en moet een nieuwe baan zoeken. Daphne besluit het dorp en de boerderij, waar ze zo gelukkig met Maarten woonde, achter zich te laten en trekt naar Amsterdam. Maar net als ze haar leven weer wat op orde heeft, doet Daphne een wel heel verrassende ontdekking.

Mariëtte Middelbeek schreef met Crash een ontroerend verhaal over een jonge vrouw, die na het verlies van de liefde van haar leven moet zien hoe ze haar eigen leven weer op de rit krijgt.
Genre
Literatuur & Romans , Romantiek
Uitgeverij
Oorsprong, Uitgeverij
Laatste editie
17 november 2017
ISBN
9789460680496 , 9789460689680 , 9789460681264 , 9789461012357 , ...
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 6,00 Bestel het e-book € 4,99
E-book prijsvergelijker

Door lezers

Feelgood Club / Luisterboeken op We Love Feelgood
10 mei 2017 3 reacties
  Meer artikelen

Lezersrecensies (5)

Lekker vlot

door: 19ellen87 1 like
Een mooi en lekker vlot verhaal! Het begint verdrietig, maar het verhaal krijgt een fijne wending. Leuk geschreven, niet te moeilijk of langdradig. Top!

Prachtig!

door: Anja Steenssens 1 like
Uit het leven geschreven verhaal. Spannend met veel emoties. Eigenlijk had het verhaal nog wat langer gemogen. Ik was nieuwsgierig hoe het nu verder ging met Daphne...

Tijd heelt ....

door: Suzie 1 like
Uit het leven gegrepen. Wat een mooi verhaal. Ik zat er middenin. Herkenbare gevoelens. Vond het spijtig toen het verhaal ten einde was. Ergens had ik gehoopt op een epiloog...Hoe het verder gegaan was met Daphne.... Eerste boek dat ik van deze schrijfster gelezen heb en het smaakt naar meer.

Recensie Crash

door: Linda 1 like
Een heerlijk boek om te lezen!!

Recensie Crash

door: Saskia Nobels 1 like
Ik heb me prima vermaakt met dit boek. Ik vond het wel jammer dat het verhaal niet wat dieper ging, dat had ik eigenlijk wel verwacht, met Turbulentie was dit wel het geval. Desondanks is ook Crash een heerlijk boek om te lezen, fijn voor als je een boek wilt lezen waar je niet teveel bij na hoeft...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook