De Borgia-ring

17

Als in een bouwput in Londen een eeuwenoud skelet wordt opgegraven, komt er onverwacht een vijfhonderd jaar oud complot om de koningin van Engeland te vermoorden aan het licht. Een bijzondere ring aan de rechterwijsvinger van het skelet is de eerste aanwijzing dat er veel meer aan de hand is dan alleen vertraging bij de bouw van een nieuw flatgebouw.

Inspecteur Jack Pendragon wordt met de zaak belast. Hij is net overgeplaatst van Oxford naar het politiebureau aan Brick Lane. Dan worden er in de dagen na de vondst van het skelet twee moorden gepleegd. Pendragon en zijn team moeten gissen naar het motief, maar het is duidelijk dat de moorden iets met het skelet en de ring te maken hebben.

Pendragon zal zijn jarenlange ervaring moeten inzetten om een moordenaar te stoppen die van zijn zieke obsessie een dodelijk spel heeft gemaakt...

Verschenen in
Oorspronkelijke titel
The Borgia Ring
Serie
Jack Pendragon (1)
Genre
Thrillers & Spanning
Vertaald door
Parma van Loon
Laatste editie
01 juli 2009
Uitgeverij
Unieboek | Het Spectrum
ISBN
9789047511199
Advertentie

Hebban recensie

De geschiedenis herhaalt zich

door Cees van Rhienen op 13-11-2009

Michael White heeft het in 2006 met zijn debuutthriller Equinox in het buitenland helemaal gemaakt. Merkwaardig genoeg was zijn succes in Nederland wat minder. Maar voortbordurend op het succes dat hij in andere landen wel had, heeft hij niet stil gezeten en is onlangs zijn derde thriller op de markt verschenen. De Borgia ring is gebaseerd op waargebeurde feiten uit het verleden en ingebed in een...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic