De Cock en het dodelijk doel

,

24

Artikelen 1

De Cock en het dodelijk doel is deel 78 in geliefde ‘De Cock serie’ van Baantjer. Dit deel over de Amsterdamse rechercheur De Cock en zijn collega Vledder, werd geschreven door Peter Römer.

Wanneer De Cock op een mooie voorjaarsmorgen bezoek krijgt van een man die zijn eigen overlijdensbericht in de krant heeft aangetroffen, denkt hij dat het een slechte grap moet zijn van een verknipt persoon. Wie doet anders zoiets? Maar enkele dagen later wordt deze man, een telg uit de rijke Amsterdamse familie Van Haarsma Bodee, vermoord aangetroffen. Het toeval wil dat De Cock intussen al bij de familie op bezoek is geweest in hun huis aan de Gouden Bocht van de Herengracht, in verband met de vermissing van hun notaris. De oude pater familias leidt van daaruit een stichting voor het goede doel. Voor De Cock en Vledder rijst de vraag wat de moord op diens zoon en de verdwenen notaris met elkaar te maken kunnen hebben…

Verschenen in
Serie
De Cock (78)
Genre
Thrillers & Spanning
Aantal pagina’s
144
Laatste editie
09 februari 2016
Uitgeverij
De Fontein Romans & Spanning
ISBN
9789026138454 , 9789026138461 , 9789026144905


Artikelen over De Cock en het dodelijk doel

  Meer artikelen
Bestel dit boek vanaf  €10,50 bij

bestellen
bestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Bestel dit ebook vanaf  €7,99 bijBestel dit luisterboek voor  €14,99 bij

bestellen

Advertentie

Hebban recensie

De Cock (met cee-oo-cee-kaa) wordt niet ouder

door Cees van Rhienen op 04-03-2016

Met nummer 78 in de rij van De Cock-serie en voor Peter Römer het zevende verhaal, is onlangs De Cock en het dodelijk doel verschenen. Een stabiele voortzetting van de door voormalig politieman Appie Baantjer gestarte reeks, die in 1963 het eerste deel schreef, maar waarschijnlijk nooit heeft vermoed dat ruim 50 jaar later de serie nog springlevend zou zijn.

Op het bureau van Jurre de Cock meldt...


Lezersrecensies (2)

Ook deel 78 in de serie De Cock is een prettig boek om te lezen

door: Carin 1 like
De Cock en het dodelijk doel Deel 78 in de serie van De Cock van Appie Baantjer. Heerlijk om tussendoor een Baantjer boek te lezen. De ingrediënten zijn in ieder De Cock boek te vinden; Smalle Lowietje, stekende duiveltjes in de kuiten, slanke of mooie dames die zijn kantoor bezoeken, zijn...
ebook

Ontspannend

door: Jan Costermans 1 like
Leuk ontspannend boekje om vlug te lezen tussen enkele zwaardere boeken in. Blijft een goede "Baantjer".

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic