De frutsels

1

Heb je wel eens een ontbijttafeltoastmachine gezien? Of een appelpersmachine? Misschien heb je al een keer door een druk op de knop een noodhuis in elkaar gezet, of heb je al eens uit een soeprugzak gedronken. Nee? Dan wordt het hoog tijd dat je meneer en mevrouw Frutsel ontmoet. Ze zitten in dit boek, samen met hun gekke collectie huisdieren: vijf tropische vogelsoorten, drie schapen, en natuurlijk Gregory, de boa constrictor die ook in het Frutselhuis woont.

De Frutsels beleven allerlei avonturen, en dat komt op de eerste plaats door de onhoudbare frutseldrang van meneer Frutsel. Mevrouw Frutsel is maar wat trots op de frutseluitvindingen van haar man. Al zorgen die soms ook voor problemen...

Behalve de twaalfstemmmige aria, gezongen door een echt Frutselkoor, vind je nog een heleboel andere Frutselliedjes in dit Frutselboek. Ze zijn, net zoals de 14 grappige en onverwachte frutselavonturen, in elkaar gefrutseld door Marieke van Hooff. Marc-Aurele Versini frustelde er een reeks frisse en tegelijkertijd hartverwarmende tekeningen bij.
Verschenen in
Genre
Kind & Jeugd
Aantal pagina’s
160
Laatste editie
15 september 2013
Uitgeverij
Abimo
ISBN
9789462340251
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic