De handelaar

,

2

Spots 1

In het tweede deel van de serie Moskou Noir van Grebe & Leander, De handelaar. wordt de Zweedse ambassadeurszoon op een zomernacht dood gevonden in Moskou. Naast hem ligt een zwaargewonde callgirl, die tegen alle verwachtingen in weet te overleven. Rechercheur Skoerov wordt op de zaak gezet. Hij laat zijn vriend Tom Blixen solliciteren op de baan die de overledene had bij het Russische bedrijf Maratech. Tom ontdekt algauw dat Maratech een dekmantel is voor illegale wapenhandel en vermoedt een complot dat reikt tot in de allerhoogste politieke kringen. Ondertussen werkt Rebecka Hägg, Toms vriendin, aan de grootste financiële deal van haar leven. De verkoop van aandelen aan de Amerikaanse bank Lehman Brothers zal haar in één klap miljonair maken.

De handelaar van Grebe & Leander geeft een prachtig beeld van de duistere kanten van Moskou. Schrijfster Camilla Grebe verdiende haar sporen als thrillerauteur samen met haar zus Åsa Träff. Paul Leander-Engström heeft de Russische zakenwereld van binnenuit leren kennen. Voor Moskou Noir bundelden ze hun krachten.

Verschijnt in
Oorspronkelijke titel
Handlaren fran Omsk
Serie
Moskou Noir (2)
Genre
Thrillers & Spanning
Laatste editie
01 mei 2018
Uitgeverij
Ambo|Anthos
ISBN
9789041423917 , 9789026341977 , 9789026329289

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 19,99
Bestel het boek bij Blz. vanaf 19,99
bestellen
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Bestel dit ebook voor  €4,99 bij

bestellen

Of vind de goedkoopste ebookaanbiederAdvertentie

Lezersrecensies (1)

het zwarte van macht

door: Dazzle 1 like
Moskou, Hartje zomer. Oscar Rieder, de zoon van de Zweedse Ambassadeur in Rusland en lobbyist voor het bedrijf Maratech wordt dood aangetroffen in gezelschap van een zwaargewonde Russische prostituee. Vindplaats van het lijk, Het huis van de Zweedse Ambassadeur. De Russische hoofdaanklager Sergey...
ebook

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van