Advertentie

In slaap gevangen

167

Rank 467 Gelezen 179 Aan het lezen 7 Wil ik lezen 299 Favoriet 8 Recensies 21
Thrillers & Spanning Artikelen 1 Spots 5 Top25's 1   Topics 0

Het geluk heeft de achttienjarige Samuel in de steek gelaten en hij moet vluchten voor zowel een drugsbende als de politie. Een vacature voor verzorger van een gehandicapte jongen in een afgelegen huis aan de kust lijkt hem dan ook de perfecte manier om van de radar te verdwijnen. Manfred Olsson probeert ondertussen zijn verdriet en schuldgevoel over het ongeluk van zijn dochter te vergeten door zich op zijn werk te storten. Hij wordt belast met het onderzoek naar het aangespoelde lichaam van een jonge drugsdealer, een bekende van de politie, die al enkele maanden vermist werd.
Samuel raakt langzaam gewend aan zijn rol als verzorger, maar als hij ’s nachts wakker wordt van harde geluiden en geschreeuw, besluit hij zich stil te houden. Dan spoelt er nog een lichaam aan, dit keer van de zoon van een rijke familie.

+


Genre
Thrillers & Spanning
Literaire thriller
Aantal pagina’s
416
Uitgeverij
Cargo
Eerste editie
06 februari 2020
Laatste editie
06 februari 2020
ISBN
9789403176901 , 9789403178400


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners

Advertentie

Recensies (21)

Keuze van de redactie
veravb Hebban Recensent

Ziekelijke aandacht

door: veravb

In slaap gevangen is het derde boek dat Camilla Grebe (1968) solo geschreven heeft. Daarnaast heeft ze met haar zus Åsa Träff de ‘Siri Bergman’-serie geschreven en met Paul Engström de ‘Moskva Noir’-trilogie. In slaap gevangen is uit het Zweeds vertaald door Ydelet Westra.

Het boek bestaat uit zes...

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: In slaap gevangen

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.