De handlanger

7

Spots 1

Rechercheur Maik Hof is met verlof na de dood van zijn vriendin. Maar tijdens zijn verlof wordt hij geconfronteerd met de valpartij van een man van de toren van de Nieuwe Kerk in Delft.
Het blijkt geen ongeluk.... en dus gaat hij weer aan het werk. Maar voordat hij een stap verder zet in de zaak, vraagt zijn chef hem de verdwijning van een ex-wethouder te onderzoeken. Discreet.
Enkele dagen later wordt een dode man gevonden bij de toegang van de grafkelder van de Nieuwe Kerk. De ex-wethouder?
Met twee lijken wordt de lokale politiek wordt onrustig. Zij denken dat terroristen achter de aanslagen zitten zoals ze de moorden noemen.
Dan wordt een derde slachtoffer dood aangetroffen: Een lid van het Delftse rechercheteam.
Als daarna een vriendin van rechercheur Maik Hof plotseling verdwijnt, wordt een link gelegd naar een mogelijke moordenaar. Vraag is: komt Maik op tijd?
Over de auteur:
Max Rippe (1949 - Delft) werkte 35 jaar bij Philips in Eindhoven. Na zijn werkzame leven begon hij met schrijven van columns voor lokale weekbladen. Na 125 columns waagde hij de sprong naar het schrijverschap en zette hij twee kinderboeken (over zijn buurkinderen Sem en Sanne) en een politieroman ('De lodewijkmoorden') op zijn naam.
Vorig jaar won hij de verhalenwedstrijd van de Raadselige Roos met het korte verhaal 'Dood hout'. Nu dan zijn nationale debuut met 'De handlanger'.

Verschenen in
Genre
Thrillers & Spanning
Aantal pagina’s
256
Laatste editie
24 februari 2016
Uitgeverij
Het Schrijversportaal
ISBN
9789461550408


Door lezers

Seriepersonages / [Seriepersonage] Maik Hof - Max Rippe
07 november 2017 1 reactie
  Meer artikelen

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 18,95
Bestel het boek bij Blz. vanaf 18,95
bestellen
bestellen
bestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Lezersrecensies (2)

Geweldig spannend !

door: Jessica 1 like
Een kijk in het leven van rechercheur Mail Hof. Een thriller met veel spannende momenten en echt cliffhangers. Ik werd compleet meegezogen in het verhaal. De spanning liep behoorlijk op en ik moest en zou gewoon het fijne weten. Ik leefde mee met de personages en voelde hun angsten en de...

Verrassend!

door: Rosey Knabben 1 like
Ik heb voor het eerst een boek van deze schrijver gelezen en ik moet zeggen het heeft alles wat een thriller spannend en verrassend maakt. Het verhaal zit goed in elkaar en heeft verrassende uitstapjes en inkijkjes in het persoonlijk leven van de hoofdfiguur rechercheur Maik Hof. Het thema is de...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic