De herenkookclub

1

Artikelen 1 Lijsten 1

Vanavond iets lekkers en verrassends op tafel zetten en je vrienden met iets echt goeds verbluffen? Franse, Spaanse, Belgische, Italiaanse, Hollandse en Duitse gerechten om van te smullen, maar ook hippe recepten van buiten Europa. Altijd met pure, mooie en eerlijke ingrediënten. Niks uit pakjes en zakjes. Met aanstekelijk enthousiasme deelt Kellerhuis in De herenkookclub zijn grote passie voor eten en koken, praat hij met bevriende chefs en heft hij het glas met Harold Hamersma die een aantal geweldige wijntips bij de gerechten geeft.

Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
160
Laatste editie
10 februari 2015
Uitgeverij
Uitgeverij Terra - Lannoo
ISBN
9789089896445


Artikelen over De herenkookclub

  Meer artikelen
Advertentie

Hebban recensie

    Mieke Schepens Hebban Recensent

De drempel is verdwenen

door Mieke Schepens op 04-03-2015

In het 'woord vooraf' vertelt Tom Kellerhuis (21 juni, 1975) hoe het kwam dat hij in 2008 vrijwillig de redactie van opinieweekblad HP/De Tijd verliet om zich geheel te kunnen wijden aan de hoge kunsten van het koken.
Hij vertelt dat de meeste thuiskoks de restaurantkeuken alleen van de voorkant kennen, maar dat de achterkant de hel is. Daar wordt gezwoegd en gevochten, daar worden in tropissche...


Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic