De kaper

,

17

Wanneer de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken op weg naar Libië met een vliegtuig neerstort, huurt de CIA kapitein Juan Cabrillo in om haar op te sporen. De bemanning van het spionageschip de Oregon weet het vliegtuig te traceren, maar de minister is verdwenen. Een terroristisch meesterbrein heeft plannen die Cabrillo moet zien te verijdelen. Maar wat is het verband tussen een oorlog van tweehonderd jaar geleden en eeuwenoude perkamentrollen waar de Libiërs naar op zoek zijn?

Verschenen in
Serie
Juan Cabrillo (6)
Genre
Thrillers & Spanning
Vertaald door
Pieter Verhulst
Laatste editie
11 april 2012
Uitgeverij
The House of Books
ISBN
9789044334746

Hebban recensie

Een rasecht actieverhaal

door Eric Diepvens op 22-05-2014

'Een “cussler'” is aan het uitgroeien tot een soortnaam, want niet alleen wordt Clive Cusslers werk steevast automatisch geassocieerd met verhalen vol actie waarin een aspect van de maritieme geschiedenis verbonden wordt met een stukje actualiteit. Ook aan de voorwaarde dat er een aanzienlijke productie moet zijn om de naam algemeen bekend te maken, voldoet deze veelschrijver, die in de herfst...


Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic