De Kerstmisaurus

4

Maak kennis met Willem Tuffer, een 10-jarig jongetje dat helemaal gek van dino’s is. Op school heeft hij het niet altijd makkelijk: het nieuwe meisje in de klas, Brenda Kwel, doet er alles aan om hem het leven zuur te maken. En oh ja, hij zit ook nog in een rolstoel. Maar dan gebeurt er iets magisch… Voor kerst heeft hij namelijk maar één grote wens: een eigen dino! Hoewel de Kerstman voor heel veel cadeaus kan zorgen, lijkt een dinosaurus onmogelijk. Of toch niet?

De Kerstmisaurus is een hartverwarmend verhaal over Willem Tuffer, zijn kerstgekke vader en zijn dino. Op kerstavond begint er een magisch avontuur, vol vriendschap, familie en alles wat met kerst te maken heeft!

Dit vrolijke verhaal is fantasierijk, prachtig geïllustreerd en een echte aanrader voor de feestdagen!

In 2016 verscheen The Christmasaurus in Engeland. Inmiddels zijn de vertaalrechten aan twintig landen verkocht. In 2017 verscheen een grote musical in het Apollo theater te Londen en op dit moment wordt er gewerkt aan een filmproductie.
Verschenen in
Genre
Kind & Jeugd
Aantal pagina’s
372
Laatste editie
02 oktober 2018
Uitgeverij
JP Publishing B.V.
ISBN
9789030504061

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 19,99
Bestel het boek bij Blz. vanaf 19,99
bestellen
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Advertentie

Lezersrecensies (2)

Magisch kerstverhaal

door: Mamaliset 1 like
Wat een prachtig boek! Zo mooi geschreven, veel magie! Mooi verhaal, de manier van schrijven is pakkend je stopt niet met lezen. Het is lachen, huilen, genieten! Een echte aanrader! Enige puntje wat voor sommige kinderen een nadeel kan zijn, het is een dik boek ;) maar prachtig om de week voor...

Een magisch, hartverwarmend en grappig kerstverhaal.. Alles erop en eraan!!

door: Heaven-leigh 2 likes
De kerstmisaurus is een magisch kerstverhaal over een hele bijzondere en lieve jongen, Willem Tuffer. Hij woont samen met zijn vader in een klein huisje en samen hebben ze het erg fijn. Meneer Tuffer is extreem dol op de kerst, Willem ook wel, maar nog meer is hij gek op alles wat met dinosaurussen...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic