De komst van de plaag

1

Eerst was de Aarde verwoest door de machineplaag, een nanotech virus dat al het warmbloedige leven beneden de 3048 meter vernietigt. Vervolgens begonnen de overblijfselen van de mensheid een vreselijke oorlog tegen elkaar, waardoor Californië is bezet door Russische en Chinese troepen.
Nanotech onderzoekster Ruth Goldman en Cam Najarro - een voormalig Army Ranger die Ruth heeft geholpen een einde te maken aan de oorlog - hebben eindelijk wat rust gevonden in een klein dorp, verborgen in de Rockies. Maar de nanotech wapenwedloop is nog niet voorbij, want Amerika wordt getroffen door een nieuwe plaag.
Samen met enkele vrienden en rivalen, zullen Ruth en Cam op zoek moeten gaan naar de bron van de nieuwe Plaag - niet vermoedend dat de schepper een oude vijand is, waarvan men dacht dat hij dood was...
Jeff Carlson is auteur van de internationale bestsellers 'Plague Year' (bij Zilverspoor MACC verschenen als 'Het jaar van de Plaag') en 'The Frozen Sky'. Tot op heden is zijn werk in meer dan vijftien talen vertaald. De Oorlog van de plaag (Uitgegeven door Uitgeverij Macc) was finalist voor de Philip K. Dick award. Zijn romans zijn omschreven als een combinatie van het werk van Michael Crighton en Stephen King.
'Spannend. Een episch gevecht tussen wanhopige landen, bewapend met nanotech.' - - Jack McDevitt, Nebula award winnaar auteur van The Hercules Text.
'Een thriller met een hoog octaan gehalte: Geraffineerd, vlijmscherp en overtuigend.' - - Steven Saville, internationaal bestseller auteur van Crucible

Verschenen in
Genre
Thrillers & Spanning , Sciencefiction & Fantasy
Aantal pagina’s
427
Laatste editie
09 november 2015
Uitgeverij
B for BooksdistriBution
ISBN
9789078437260
Advertentie

Lezersrecensies (1)

Overbodig derde deel van de Plaag reeks

door: Princess Marcella 1 like
Een nieuwe Plaag treft de westkust van Amerika. Cam Najarro en Ruth Goldman slaan wederom op de vlucht en sluiten zich aan bij een groepje overlevende militairen om een vaccin te vinden. Dit derde deel is een overtreffende trap van de eerste twee delen. De Plaag is gruwelijker, je waant je in...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic