De laatste minuut 7

7

In De laatste minuut speelt Deventers sportieve trots Go Ahead Eagles een grote rol.

Het is erop of eronder voor Go Ahead Eagles. In de beslissende wedstrijd tegen Sparta móet er gescoord worden. Jesse Cruysman, de beste voetballer die Deventer ooit gekend heeft, wordt ten val gebracht en krijgt een strafschop. In de laatste minuut. Hij wil hem zelf nemen.

In het zevende deel van de serie 'De zeven Deventer Moordzaken' krijgt inspecteur Martin Taal, als vanouds geassisteerd door collega's Charlotte, Teun en Patrick en vader Piet, te maken met religieuze sportverdwazing, moderne devotie, het WK Voetbal in Brazilië, een geheimzinnige ruïne aan de IJssel, controversiële kunsttentoonstellingen en zijn eigen temperament.

'De laatste minuut' is een adembenemende, vaak ook humoristische pageturner, die waarmaakt wat de titel belooft: mysterie, spanning en sensatie tot het eind.

Verschenen in
Genre
Thrillers & Spanning
Aantal pagina’s
320
Laatste editie
13 november 2014
Uitgeverij
Artnik Uitgaven
ISBN
9789490548247
Bestel dit boek vanaf  €18,45 bij

bestellen
bestellen
Boeken.combestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Advertentie

Lezersrecensies (1)

heel leuk boek

door: eenhelegoedelezer 1 like
ik vind dat het boek heel interessant is, omdat ik zelf ook van voetbal hou.en ik zag dat dit boek over go ahead Eagles ging, dus wilde ik het wel hebben. het is makkelijk te volgen, en je blijft doorlezen. het is echt realistisch, want die situaties kunnen in het echt ook gebeuren

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic