De ontplooiing

0

Ik ben Hubert Vriezelaar
pseudoniem is: HV Diaspora.
Ik ben een man op leeftijd die jong van hart gebleven is. Je bent immers zo jong als je je voelt. In mijn leven heb ik menige obstakels overwonnen en door de ervaringen en interesses zijn er verschillende gedichten, aforismen en spreuken uit voort gekomen.Over uiteenlopende thema’s en onderwerpen zoals natuur,dood,geboorte,vriendschap, geloof, liefde enzovoort.
Dichten doe ik al vele jaren. Het is een soort werk voor mij geworden waar ik heel trots op ben. Mijn leven ging grotendeels over bergen en dalen. Op gezondheidsgebied bleef me eveneens weinig bespaard. Mijn sociale leven werd grotendeels verwoest.
Daarbij heb ik mij niet uit het veld laten slaan en heb altijd mijn optimisme weten te behouden. De natuur en de kosmos zijn heel belangrijk voor mij. Daarbij ben ik leergierig en heb ik veel boeken gelezen, daardoor veel wijsheid gekregen. Mijn spirituele begaafdheid en de ervaringen van mijn leven hebben me gebracht tot waar ik nu ben. Marianne Sooder heeft me geholpen bij het samenstellen van deze bundel en de lay-out heb ik te danken aan mijn zoon M.Vriezelaar.
Verschenen in
Genre
Literaire non-fictie
Aantal pagina’s
125
Laatste editie
16 februari 2016
Uitgeverij
Limburger.nl/mijnboek
ISBN
9789463188364
Bestel dit boek vanaf  €29,51 bij

bestellen
bestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic