Ondergronds

11

In deze spectaculaire thriller die de lezer van de beurs op Wall Street naar de casino's in Las Vegas brengt en naar de achterbuurten in Chinese steden en dorpjes, introduceert Drew Chapman een nieuw soort actieheld: een die unieke capaciteiten bezit om in een nieuw soort oorlog te strijden.

Tussen de beurscijfers die continu omhoogschieten en dan weer zakken, blijkt een angstwekkende waarheid besloten te zitten: Amerika ligt onder vuur. De regering, de economie, de hele Amerikaanse samenleving is het doelwit van een meedogenloze vijand... alleen niemand weet het. Behalve één man. Garrett Reilly heeft oog voor cijfers. Hij ziet patronen en cijferreeksen die niemand anders ziet, en dankzij de gave is zijn ster rijzende op Wall Street. Maar als hij in de gaten krijgt dat 200 miljard aan Amerikaanse staatsobligaties te koop wordt aangeboden tegen belachelijke prijzen, maakt zijn talent hem de meest gezochte man ter wereld. Het Amerikaanse leger wil hem inlijven vanwege zijn bijzondere kwaliteiten. Ze hebben iemand nodig die hen leidt in een onzichtbare oorlog, die wordt gestreden op het duistere slagveld van de cybernetica en waar economisch, psychologisch maar ook fysiek geweld niet geschuwd wordt. En ze verzamelen een team van whizzkids en wonderkinderen om hem heen om te helpen. Garrett en zijn team ontdekken dat China achter de aanvallen zit, en de oorlogsdreiging stijgt al snel naar een kritiek punt. Maar om de aanval tegen te kunnen houden, is het essentieel om erachter te komen wat hun beweegredenen precies zijn. Als Garrett en zijn team daarin gedwarsboomd worden, gaan ze ondergronds en proberen ze, terwijl de politie, agenten van de geheime dienst en een terroristencel hen proberen op te sporen en uit te schakelen, hun missie alsnog tot een goed eind te brengen.

Verschenen in
Oorspronkelijke titel
The Ascendant
Serie
De onzichtbare oorlog (1)
Genre
Thrillers & Spanning
Laatste editie
25 juni 2014
Uitgeverij
Karakter Uitgevers BV
ISBN
9789045205144 , 9789045206943 , 9789045210940

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 15,00 Bestel het ebook bij Libris voor 7,99
Bestel het boek bij Blz. vanaf 15,00 Bestel het ebook bij Blz. voor 7,99
bestellen
bestellen
bestellen
Boeken.combestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbiedersHebban recensie

Drew Chapman, een naam om te onthouden

door Cees van Rhienen op 29-07-2014

Je zou het niet geloven als je na het lezen van Ondergronds de loopbaan van de auteur Drew Chapman leest. Met een glimlach op de lippen lees je dat hij journalist, barman, fietskoerier, snackverkoper in het Yankee Stadium en T-shirtverkoper in Madison Square Garden is geweest. Maar zijn echte succes kwam toen hij begon met het schrijven van scripts, onder andere voor de tv-serie The Assets.
Het...


Lezersrecensies (1)

Als je dit boek uit hebt, snak je naar meer!

door: Natasja (Tazzy) J. 1 like
Garrett Reilly heeft een normale baan, hij werkt op de aandelenmarkt. Alleen heeft hij een speciale gave. Hij kan partronen zien in cijfers en informatie….Er is niemand die dat kan, behalve hij. Als hij dan op een dag ziet dat er een grote hoeveelheid aandelen worden aangeboden, voor lage...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic