De Oosterse keuken

0

Authentieke recepten en klassieke ingrediënten uit China, Hongkong, Japan, Korea, Maleisië, Singapore, Thailand, Birma, Indonesië, de Filippijnen en Vietnam.

Een rijk geïllustreerde gids over de ingrediënten van de Oosterse keuken, met meer dan 100 authentieke recepten om van te watertanden. 

Alles wat u wilt weten over de Oosterse keuken, van het benodigde keukengerei en de ideale inhoud van een voorraadkast tot een beschrijving en de bereidingswijze van groente, fruit en vis. Ontdek de geheimen van de Oosterse keuken en leer hoe u een wok kunt gebruiken om heerlijke kruidenmengsels te maken, die de basis vormen van vele traditionele Oosterse gerechten. 

Lees in dit boek hoe u perfecte rijst kunt bereiden en hoe u exotische ingrediënten als citroengras en gedroogde inktvis in de lekkerste gerechten kunt verwerken. 

U zult zelf ervaren hoe eenvoudig het is om de populairste klassieke gerechten thuis klaar te maken, bijvoorbeeld Pekingeend met Mandarijnflensjes, Krokante Loempia’s uit Sjanghai, Rendang van Kip uit Maleisië, Pikant-zure Garnalensoep uit Thailand, Saté Kambing en Nasi Goreng uit Indonesië, Garnalenkoekjes van de Filippijnen en Sashimi en Sushirollen uit Japan.
Verschenen in
Genre
Culinair
Laatste editie
22 september 2008
Uitgeverij
Veltman Uitgevers B.V.
ISBN
9789059208636

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 9,95
Bestel het boek bij Blz. vanaf 9,95
bestellen
bestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic