De ring van de wraak

0

Tweede eeuw na Christus. Rina en haar broer Vindux groeien op in Feliciacum (Velzeke), een welvarend dorp in het Romeinse Rijk. Als soldaat moet Vindux de grenzen van het rijk beschermen. Maar aan de overkant van de Rijn bereiden de Chauken een aanval voor. Vindux en zijn vriend Patriks worden belast met gevaarlijke verkenningsopdrachten. Kunnen ze de Chauken tegenhouden?

Ondertussen wordt Rina verliefd op Marbex, een jonge kunstsmid. Hij ligt overhoop met zijn broer Druor. En dan wordt de streek geplaagd door brutale overvallen van een groep Keltische krijgers. Welke rol heeft Druor hierin? En wie is de mysterieuze druïde die rondwaart in de streek?

Voor Feliciacum breken woelige tijden aan. Kunnen Rina en Marbex de rust herstellen? Reis samen met HEDWIG VAN DE VELDE terug naar de tijd van de Oude Belgen. De ring van de wraak is een spannend verhaal vol mysteries en intriges waarin de wereld van de Nerviërs opnieuw tot leven komt.
Verschenen in
Genre
Kind & Jeugd , Young Adult
Aantal pagina’s
183
Laatste editie
01 juli 2011
Uitgeverij
Davidsfonds
ISBN
9789059084117

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic