De snor van József Kiprich

12

Artikelen 1

Bestseller auteur Michel van Egmond (Gijp, Kieft, Topshow) schrijft al meer dan twee decennia als insider over Feyenoord. Jarenlang volgde hij de club over de hele wereld.

Het zijn verhalen die gaan over Van Hanegem en Kindvall en Coen Moulijn natuurlijk, maar ook over Ed de Goey, Geoffrey Claeys en Mike Obiku. Ze gaan over de magie van De Kuip, over het brilletje van Van Daele en het matje van József Kiprich, maar ook over een blinde supporter, een dronken linksbuiten en over de mooiste grasmat van Nederland.

De reportages van Van Egmond gaan over de ware ziel van Feyenoord.

Verschenen in
Genre
Lifestyle & Vrije tijd
Laatste editie
10 september 2015
Uitgeverij
Uitgeverij de Buitenspelers
ISBN
9789067971195 , 9789067973069


Artikelen over De snor van József Kiprich

Startschot #7 - Willen is kunnen
02 oktober 2015 1 like
  Meer artikelen

Hebban recensie

    Ellen IJzerman (prowisorio) Hebban Recensent

En het antwoord is: door.

De snor van József Kiprich is voorzien van een kaft waarop een snorretje is afgebeeld dat eerder doet denken aan die van Hercule Poirot dan die van József Kiprich, maar dat wordt ruimschoots gecompenseerd door de achtergrond die bestaat uit  de enig juiste combinatie van rood en wit. Binnenin, zo staat op de kaft vermeld, bevinden zich de beste Feyenoordverhalen. Geschreven door Michel van Egmond...


Lezersrecensies (1)

Heimwee naar vervlogen tijden

door: Johan 1 like
De snor van József Kiprich is een verzameling van mooie, grappige en zelfs ontroerende verhalen over Feyenoord, zijn supporters en spelers. Voor iedere Feyenoorder, en daar ben ik er ook een van, is dit boek een genot om te lezen. Ik lees verhalen die ik nog nooit heb gehoord en verhalen die ik...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic