De vegetarische ontdekking

0

Daniël Van Bossche
De vegetarische ontdekking

In dit boek verzamelt de Brusselse voedingsexpert Daniël Van Bossche de kennis rond vegetarisch eten die hij in zijn lange carrière heeft opgedaan. Een verzameling nogal Bourgondische en dus heel lekkere maaltijden voor wie het een keer (of permanent) zonder vlees wil doen. De auteur was ook de kok op vijf opeenvolgende vegetarische eetdagen van Natuurpunt Begijnendijk, en veel van de gerechten zijn dus al massaal voorgeproefd. En goed bevonden!
Het boek geeft ook aan of een gerecht veganistisch, glutenvrij, lactosevrij, lacto- en ovovegetarisch is, en geeft waar mogelijk alternatieven om het gerecht in die zin aan te passen.
Het boek bewijst dat vegetarisch eten niet sober en kleurloos is! En daarmee is De Vegetarische ontdekking het ultieme bewijs dat 'schaamteloos' genieten zonder vlees ook kan! Bovendien is het boek een lust voor het oog, want door gebruik te maken van de modernistische stijl uit de jaren '30 van de vorige eeuw, oogt het boek ... hyperhedendaags.
Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
192
Laatste editie
16 november 2015
Uitgeverij
Casa littera
ISBN
9789491538032
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic