De wereld rond in 80 gerechten & wijnen

,

0

De wereld op je bord en in je wijnglas
De wereldkeuken proberen samen te vatten in enkele woorden, zou bijna een belediging zijn voor de culinaire rijkdom die je kunt ontdekken in de verschillende werelddelen. Azië leidt je door een bonte en gevarieerde mix van aroma's en gerechten, Europa is trots op zijn diepgewortelde en befaamde kookgeschiedenis en rijke technieken. De gezelligheid en warmte van de Afrikaanse keuken, met een schat aan verschillende culturen, werkt aanstekelijk en de vaak verborgen Oceanische tradities verrijken jouw kijk op koken. Het Amerikaanse continent draagt de indianengebruiken hoog in het vaandel en serveert een mengeling van traditionele en hedendaagse elementen. Dit boek brengt een greep uit het lekkerste, verrassendste en inspirerendste van wat de wereldkeuken te bieden heeft. Laat deze verzameling van tongstrelende recepten een leidraad zijn tijdens een culinaire ontdekkingsreis. Durf alle begane paden te verlaten en een universum van smaken, geuren en kleuren zal voor je open gaan.
Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
172
Laatste editie
04 oktober 2011
Uitgeverij
Lannoo Uitgeverij
ISBN
9789020905359
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic