Advertentie
Dichtregels voor de doden

Dichtregels voor de doden

89
Rank 8755 Gelezen 100 Aan het lezen 9 Wil ik lezen 79 Favoriet 11 Recensies 2
Thrillers & Spanning Spots 1 Top25's 3   Topics 0
Dichtregels voor de doden van Preston & Child is het achttiende deel in de Pendergast-serie.
Na een machtswissel binnen de top van de FBI in New York, wordt A. X. L. Pendergast geconfronteerd met een onmogelijk voorwaarde om zijn baan te kunnen behouden: de fameuze einzelgänger moet gaan samenwerken met een partner.

Pendergast en zijn nieuwe collega, junior agent Coldmoon, worden aangesteld om een reeks moorden in Miami Beach te onderzoeken. Een bloeddorstige psychopaat snijdt het hart van zijn slachtoffers uit, om het vervolgens met een cryptische, handgeschreven boodschap achter te laten op lokale grafstenen. Er is totaal geen relatie te vinden tussen de graven, op één bizar detail na: elk graf behoort toe aan een vrouw die zelfmoord heeft gepleegd.

Maar dat is al snel het laatste waar Pendergast zich zorgen over maakt. Want hoe dieper hij graaft, hoe meer hij erachter komt dat de gewelddadige moorden nog maar het topje van de ijsberg zijn. Het lijkt alles weg te hebben van een samenzwering die misschien wel decennia teruggaat.
Genre
Thrillers & Spanning
Thriller
Serie
Aloysius Pendergast (18)
Aantal pagina’s
336
Uitgeverij
Luitingh Sijthoff
Laatste editie
15 augustus 2019
ISBN
9789024585632 , 9789024585649
+

Boekinformatie wijzigen
1 keer bewerkt, laatste bewerking door Stefan
Rapporteer deze bijdrage

Door lezers

Thriller Café / Thrillers augustus 2019
01 augustus 2019 37 reacties
  Meer artikelen van lezers

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Recensies

“Dichtregels voor de Doden – Preston & Child” – Bewonderenswaardig, tegelijk voorspelbaar.

door: Lennert0226 1 like
Miami, een zuidoostelijke stad in de staat Florida. Lang uitgestrekte stranden, hippe winkelcentra en zwoele nachtclubs. Allicht een droom voor iedere jongvolwassen man die, in de loop der jaren, zijn jeugdigheid nog niet kwijt is geraakt aan het drukke stadsleven. Voor je deze recensie met een...

Eindelijk weer een Pendergast! Verrassend en meeslepend!

door: Priscilla 1 reactie 1 like
Aloysius Pendergast is terug! Na alle ellende en de avonturen in zijn vorige boek ‘Stad van de Eeuwige Nacht’, waarbij zelfs zijn eigen leven aan een zijden draadje hing, duikt Pendergast nu in een nieuwe zaak. Binnen de leidinggevende afdeling van de FBI hebben er inmiddels wat wisselingen...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook