Diepgevroren vrouw

4

Vroeger was Wilhelm Thygesen een linkse advocaat. Nu is hij drieenzestig, draagt designkleding en leidt een lui leventje. Totdat hij op een koude ochtend in februari een diepgevroren vrouw in zijn tuin ontdekt - doodgestoken.

De politie gaat ervan uit dat het slachtoffer een drugskoerier was. Kort daarna wordt een jonge motorrijder vermoord. Thygesen blijkt vroeger de advocaat van zijn motorgang te zijn geweest. Wat is het verband tussen beide moorden en welke rol speelt Thygesen in deze zaak?

Verschenen in
Oorspronkelijke titel
Den frosne kvinnen
Genre
Thrillers & Spanning
Laatste editie
17 oktober 2003
Uitgeverij
A.W. Bruna Uitgevers B.V.
ISBN
9789056720353
Advertentie

Hebban recensie

Buiten gebaande paden

door Ine Jacet op 07-12-2003

Jon Michelet heet de schrijver, afkomstig uit Noorwegen en met dit boek heeft hij de Gouden Strop van zijn land gewonnen. In De diepgevroren vrouw maken we kennis met Stribolt en Vaage, het duo dat de moord moet oplossen op een vrouw die in bevroren toestand aangetroffen wordt op het land van Vilhelm Thygesen. Wat is de rol van deze Vilhelm? Is hij wel ter goede trouw of heeft hij connecties met...

Lezersrecensies (1)

Degelijk

door: Jeroen Beghin 1 like
Vilhelm Thygesen vindt in zijn tuin het diepgevroren lijk van een jonge vrouw. Inspecteur Stribolt en zijn collega Vanja Vaage weten er zich geen raad mee. Wie is die vrouw? Een drugskoerier? Het enige aanknooppunt is Thygesen zelf, die 25 jaar geleden al eens veroordeeld werd voor de moord op een...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic