Dimensies achter regressie en reincarnatie

0

Dimensies achter regressie en reïncarnatie sluit aan bij het reeds eerder verschenen Spectrum van regressie en reïncarnatie van dezelfde auteur,waarin een breed, zij het beknopt overzicht van deze materie wordt gegeven.
Worden voor dit nieuwe boek hieruit enkele belangrijke aspecten uitgelicht en uitgediept, meer nog zal de lezer in Dimensies achter regressie en reïncarnatie kennis kunnen nemen van (nog) onbekende, niet eerder gepubliceerde mogelijkheden in de regressie- en reïncarnatietherapie. Een toonaangevende rol heeft hierin de onzienlijke wereld om ons heen, die even werkelijk is als de wereld waarin ons stoffelijk lichaam zich bevindt. Evenals het voorgaande, is dit een helder en duidelijk boek, zowel bestemd voor een breed publiek als voor de professionele hulpverlener. Door de hier beschreven grensverleggende eigen praktijkervaringen zal de titel van dit boek voor de lezer een diepere betekenis krijgen. De auteur is een gerenommeerd regressie- en reïncarnatietherapeut. Hij geeft lezingen en workshops aan een publiek van uiteenlopende samenstelling, en gespecialiseerde modules aan beroepshulpverle­ners, waaronder groepen psychotherapeuten, artsen en psychiaters.
Verschenen in
Genre
Religie & Spiritualiteit
Aantal pagina’s
180
Laatste editie
01 mei 1998
Uitgeverij
AnkhHermes
ISBN
9789020281637

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 13,50
Bestel het boek bij Blz. vanaf 13,50
bestellen
bestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic