Een bitterzoete afdronk

1

‘Misschien moet je even gaan liggen?’, zei een mannenstem. Het werd duizelig in mijn hoofd, het zweet brak me uit en ik viel op mijn knieën in mijn eigen braaksel, mijn buik omklemmend met beide armen. ‘Gaat het Ernst?’ Ik herkende de stem van mijn moeder. Een glas viel kapot. ‘Help me! Help me dan!’, riep ik luidkeels. ‘Doe iets! Ik ga dood!’, krijste ik terwijl ik met mijn armen om me heen sloeg. ‘Godverdomme, help me dan!’ Inspecteur Oudam en rechercheur Tellink komen oog in oog te staan met een zeer prestigieuze advocatenfamilie. Snelheid, zorgvuldigheid en discretie zijn vereist, maar nog voordat het onderzoek op gang komt, slaat het noodlot toe. Hierdoor wordt deze zaak Tellinks grootste uitdaging tot dusver. Doordat elk hoofdstuk vanuit het perspectief van een andere verdachte is geschreven, wordt de lezer in het verhaal gezogen als ware de lezer onderdeel van het onderzoeksteam; op zoek naar de identiteit van de moordenaar. Dit is het tweede boek in de Tellink-detectiveserie.

Verschenen in
Serie
Rechercheur Tellink (2)
Genre
Thrillers & Spanning
Aantal pagina’s
220
Laatste editie
01 september 2015
Uitgeverij
Brave New Books
ISBN
9789402126426
Bestel dit boek vanaf  €19,02 bij

bestellen
bestellen
Boeken.combestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Advertentie

Lezersrecensies (1)

Een bitterzoete afdronk

door: Bep Heutink 1 like
Een bitterzoete afdronk is het tweede deel in deze “Tellink-detective”serie. Het zijn korte hoofdstukken waarin alle personages (onderzoeksteam en eventuele verdachten) aan het woord komen. Het verhaal wordt op deze manier elke keer vanuit een ander perspectief beschreven, wat het erg...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic