Een jaar offline

15

De 24-jarige Bram is een online man. Hij loopt voortdurend rond met zijn iPad, zit op Twitter, Facebook en LinkedIn, bezoekt dagelijks YouTube en Spotify, heeft een Gmail-account en krijgt voortdurend nieuwe mails, tweets, berichtjes, likes, requests, meldingen en bliepjes. In een poging om van zijn verslaving af te komen gaat hij een jaar offline. Maar hoe blijf je op de hoogte zonder Facebook? En hoe spreek je wat af zonder mobieltje? Hij loopt zijn vrienden mis in de kroeg en belandt in allerlei schimmige plaatsen, maar hij haalt ook ineens de hoogste cijfers van de klas en heeft na jaren weer contact met zijn Portugese vader.
Verschenen in
Genre
Kind & Jeugd , Young Adult
Laatste editie
13 mei 2014
Uitgeverij
Moon
ISBN
9789048818266
Advertentie

Lezersrecensies (1)

Groots idee, slecht uitgevoerd

door: Anoeska 2 likes
Toen ik de flaptekst van dit boek las moest ik het absoluut een keertje lezen. Zelf ben ik iemand die niet zonder internet kan leven en dus ik was ontzettend benieuwd. Mijn voornaamste vraag was: zou hij het halen? Uiteindelijk wist het personage Bram een jaar offline te blijven en daar een boek...
ebook

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic