Een plek in de zon

23

Spots 1

Erin is toe aan een time-out, en daar hoort uiteraard een verblijf in een blokhut in de vrije natuur bij. Jammer dat ze niet zo van natuur houdt en dat ze zich al snel kapotverveelt. Ze verlangt naar wat avontuur, maar wanneer er een zwerver met een kapmes in de hand uit het bos opduikt, is dát wat veel van het goede. Wandelen door de bossen in Virgin River is heerlijk, vindt dokter Aiden Riordan, vooral als je op een mooie vrouw bij een blokhut stuit. Helaas begint ze te gillen zodra ze hem ziet, stoot ze haar hoofd tegen de veranda en gaat ze van haar stokje. Gelukkig weet hij hoe je een hoofdwond moet verbinden. Aanvankelijk is Erin woest op Aiden, maar na een tijdje moet ze toegeven dat hij er goed uitziet - in ieder geval nadat hij zich heeft geschoren - en beseft ze dat ze hem graag beter wil leren kennen. Voordat ze de kans krijgen om samen iets op te bouwen, wordt Aiden geconfronteerd met iemand uit zijn verleden. Iemand die alles op alles zet om hun prille liefde te vernietigen... Dit boek is ook te vinden in Virgin River - 3e trilogie.

Verschenen in
Serie
Virgin River
Genre
Feelgood , Romantiek
Vertaald door
Karin Jonkers , K. de Haas
Laatste editie
18 februari 2012
Uitgeverij
Harlequin HQN Roman
ISBN
9789034756138 , 9789461707925 , 9789461707925 , 9789461707925


Door lezers

Feelgood Club / Zomer: Zon, zee en strand #2
17 juli 2017 5 reacties
  Meer artikelen
Bestel dit ebook vanaf  €8,99 bijAdvertentie

Lezersrecensies (1)

Recensie Een plek in de zon

door: Natasja Toorn 1 like
Ja ik mag oprecht zeggen dat ik verslaafd ben aan deze geweldige serie van Robyn Carr. Ieder deel is weer genieten ,dit is deel 11 en weer een geweldige bevalling in dit deel met een vleugje spanning. Ik zie deze serie dan ook als een hele goede soap(ik weet niet of ik dit zo mag noemen...)De...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic