Eet jezelf gezond

2

Lijsten 1
Eet jezelf gezond schetst een helder en gebalanceerd langetermijnplan om de manier waarop je eet voor altijd te veranderen.

In 2009 begonnen Melissa en Dallas Hartwig met hun website The Whole30, een programma dat er inmiddels voor gezorgd heeft dat duizenden mensen zijn afgevallen, beter slapen, meer energie hebben en een positiever zelfbeeld. Nog belangrijker: veel mensen zijn in deze dertig dagen van kwalen als diabetes, migraine, allergieën, hoge bloeddruk, acne en eczeem afgekomen.

In deze New York Times-bestseller laten Dallas en Melissa de wetenschap zien achter The Whole30, op een simpele en toegankelijke manier. Ze geven je de handvatten om een gezondere levensstijl aan te meten en je verstoorde relatie met eten te herstellen.
Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
368
Laatste editie
13 september 2016
Uitgeverij
Lev.
ISBN
9789400507579 , 9789044976151

Hebban recensie

Blijf alert

door Maaike Ebbinge op 30-03-2017

Eet jezelf gezond behandelt een dieetvorm die gestoeld is op het Paleodieet. Je mag het echter geen dieet noemen, want het is een verandering van levensstijl. In hoeveel vormen hebben wij dit als lezer, eter of eventueel als gezondheidsfreak al niet voorbij zien komen? Nu komt het langs via een boek dat op de New-York Times bestsellerlijst heeft gestaan: Eet jezelf gezond, ontdek de Whole30 en...


Lezersrecensies (1)

We zijn gezond, geen robot. Het gaat over bewuste beslissingen nemen.

door: DonderDesign 1 like
Eet jezelf gezond is het boek wat geschreven is door Melissa en Dallas Hartwig. Ze beginnen in het boek met een tekst die mij zeker aanspreekt; "Gedurende dertig dagen zou je zonder uitzondering geen verpakt voedsel en ook niet buiten de deur mogen eten! Dat is niet erg realistisch." Daar hebben ze...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic