Elke dag genieten van de mediterrane keuken Voor het eerst geïllustreerd! Met prachtige recept- en sfeerfotografie Meer dan 150 recepten, tips en korte essays over heerlijk zuiders eten en drinken. Van pasta tot tortilla, van quiche Lorraine tot mosselen, van Venetiaanse aubergine tot Provençaalse groenten Een ode aan de grande dame die de Britse keuken zonniger maakte Met een voorwoord van Jamie Oliver, Rose Gray, Simon Hopkinson en Sally Clarke
Elisabeth David introduceerde vlak na de Tweede Wereldoorlog de zonnige mediterrane gerechten in Engeland. Dankzij de belangrijke invloed van de veelgeprezen Elizabeth David kunnen wij in het noorden van Europa heden ten dagen ook genieten van wat de mediterrane keuken te bieden heeft. Dit boek combineert meer dan 150 van haar beste recepten, tips en uitleg. Elizabeth David verwerkt de smaken, geuren en ingrediënten van verre reizen in heerlijke, toegankelijke, 'alledaagse' recepten.
Elisabeth David introduceerde vlak na de Tweede Wereldoorlog de zonnige mediterrane gerechten in Engeland. Dankzij de belangrijke invloed van de veelgeprezen Elizabeth David kunnen wij in het noorden van Europa heden ten dagen ook genieten van wat de mediterrane keuken te bieden heeft. Dit boek combineert meer dan 150 van haar beste recepten, tips en uitleg. Elizabeth David verwerkt de smaken, geuren en ingrediënten van verre reizen in heerlijke, toegankelijke, 'alledaagse' recepten.